Leave Your Message
RCT Solutions E Fesoasoani Su'esu'e 10 GW Vertically Integrated Solar Panel Fab i Manitoba, Fa'atasi ai ma se Fale tioata.

Tala Fou

RCT Solutions E Fesoasoani Su'esu'e 10 GW Vertically Integrated Solar Panel Fab i Manitoba, Fa'atasi ai ma se Fale tioata.

2023-12-01

Ua sainia e le RCT Solutions se MoU ma le itumalo o Manitoba i Kanata e fesoasoani i le su'esu'eina o se fale gaosi lapo'a tele.

1.RCT Solutions ua sainia se MoU ma le itumalo o Manitoba i Kanata e fesoasoani i le su'esu'eina o se fale gaosi lapo'a tele.
2.With 10 GW gaosiga faʻaletausaga gafatia, e aofia ai se fale gaosi tioata, o loʻo faʻaalia e sili ona tele o lona ituaiga i le maeʻa.
3. O le $ 3 piliona fab e faʻamoemoe e gaosia ai le 2 miliona solar panels i tausaga taʻitasi, ma avea ai ma nofoaga e auina atu i fafo mo pisinisi a le la.
4.RCT o le a tu'uina atu se fuafuaga tau atina'e mo le fab fa'atulagaina fa'atasi ai ma le mamanu o le poloketi ma le filifiliga o nofoaga.


RCT Solutions E Fesoasoani Su'esu'e 10 GW Vertically Int010rr

I le va'ava'ai atu i le fa'atupula'ia o le mana'oga mo le la i le maketi i Amerika i Matu, ua fa'ailoa mai ai e le faigamalo a le itumalo o Manitoba a Kanata ni fuafuaga mo le 'fa'ato'aga sili ona mama i le lalolagi mo masini fa'aola e 10 GW tausaga ta'itasi. Le RCT Solutions GmbH a Siamani o loʻo i luga ole vaʻa e fesoasoani i le faʻatulagaina o le $ 3 piliona poloketi.

"O le fale gaosi oloa o le a sili ona tele ma muamua o lona ituaiga, tuʻufaʻatasia vaega uma o le gaosiga e aofia ai se fale gaosi tioata ma le aofaʻi atoa o le gaosiga o le 10 GW, poʻo le 10,000 MW, o le malosiaga o le la pe a faʻaogaina atoatoa," o le tala lea a RCT Founder ma Pule Sili Peter Fath.

I le amataga o lenei tausaga, na faalauiloa ai e Hanwha Solutions fuafuaga mo le 'tele tele' ingot e faʻaogaina ai le gaosiga o le PV i Amerika i Matu ma le 8.4 GW malosi, e sau i luga ole laiga i le 2024.

I lalo o se Memorandum of Understanding (MoU) na sainia ma Manitoba, o le a amata e le kamupani Siamani i le mamanu o galuega, filifiliga talafeagai nofoaga ma tuʻuina atu se fuafuaga tau atinaʻe mo le fab i totonu o se taimi e leʻi faʻamaonia. A mae'a ona fa'atupuina atoatoa, ua fa'amoemoe e ta'avale le 2 miliona fa'aola la i tausaga ta'itasi.

O se nofoaga e gaosi ai le la o lenei fua o le a mafai ai e le maketi PV Amerika i Matu ona faʻaitiitia le faʻalagolago i masini faʻaulufale mai, lea e masani ona sau mai Saina. O le a mafai foi e le fale gaosi oloa ona maua se avanoa e auina atu i fafo, e tusa ai ma paaga o le poloketi.

Fai mai le Minisita o le Atinae o le Tamaoaiga, Tupe Teufaafaigaluega ma Fefaatauaiga a Manitoba, Jeff Wharton, "O lenei laau fou o le a i ai se tasi o tulaga maualalo o le carbon footprints i le lalolagi, ma o paneta o le la e gaosia ma auina atu i fafo o le a matua faateleina ai le tamaoaiga o le atunuu (GDP) a Manitoba ma le pito i lalo o le itumalo. .”

O le a lagolagoina e le malo le taumafaiga i le feterale ma le itumalo faʻamalosia le tamaoaiga polokalame i le RCT e pei ona folafola e fausia ai le 8,000 galuega.

E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau i le lotoifale mai le amataga o lenei tausaga, na tuʻuina atu e le RCT le 10 GW fab i le malo ma lana paaga faʻapisinisi i le lotoifale Sio Silica lea na faʻatulagaina se faʻapipiʻiina ma le gaosiga o le silica i Manitoba's Winnipeg.

Fa'aosofia e le Inflation Reduction Act (IRA) a lona tuaoi, le US, lea ua tumu i fa'asalalauga PV gaosiga mai tagata teu tupe i le salafa o le lalolagi, o lo'o taumafai fo'i Kanata e fa'atosina tagata fa'aola tupe e ala i tupe fa'afaigaluega i lalo o le Tala o le Tupe 2023 ia Mati o le tausaga nei e lagolago ai. mama le atina'eina o tekonolosi i totonu o le atunu'u.

A o faʻafeiloaʻi e Kanata le gaosiga o le la ma faʻamalosi ma le lagolago faʻatonutonu, na lipotia talu ai nei e le Reuters le kamupani gaosi solar panel Heliene o loʻo fuafua e teu faʻafaigaluega le $ 145 miliona mo se fale fou i Minnesota, US, ma le gafatia faʻaletausaga o le 1.5 GW sela ma le 1 GW o modules.