Leave Your Message
Status for inverter i fotovoltaisk kraftværk

Industri nyheder

Nyhedskategorier
Udvalgte nyheder

Status for inverter i fotovoltaisk kraftværk

2024-05-31

Invertere spiller en afgørende rolle i solcelleanlæg. Specifikt afspejles dens betydning hovedsageligt i følgende aspekter:


1. DC til AC konvertering:


Elektriciteten produceret afsolcellemoduler er jævnstrøm (DC), mens de fleste strømsystemer og elektrisk udstyr kræver vekselstrøm (AC). Inverterens hovedfunktion er at omdanne den jævnstrøm, der genereres af det fotovoltaiske modul, til vekselstrøm, så den kan tilsluttes nettet eller direkte tilføres det elektriske udstyr.


2. Maksimal power point tracking (MPPT):


Inverteren har normalt den maksimale effektpunktsporingsfunktion, som kan justere solcellemodulets driftspunkt i realtid, så den altid kører i nærheden af ​​det maksimale effektpunkt, og derved maksimerer energiproduktionseffektiviteten af ​​solcelleværket.


3. Spændings- og frekvensstabilitet:


Inverteren kan stabilisere udgangsspændingen og frekvensen for at sikre, at strømkvaliteten lever op til standarden og undgå skader på det elektriske udstyr.


4. Fejldetektion og beskyttelse:


Inverteren har en række indbyggede beskyttelsesfunktioner, såsom overspænding, underspænding, overstrøm, kortslutning og overtemperaturbeskyttelse, som kan afbryde strømforsyningen i tide, når udstyret ikke forhindrer beskadigelse af udstyr eller brand og andre sikkerhedsulykker.


5. Dataovervågning og kommunikation:


Moderne invertere
har normalt dataovervågnings- og kommunikationsfunktioner, som kan overvåge fotovoltaiske kraftværkers driftsstatus i realtid, såsom strømproduktion, spænding, strøm, temperatur og andre parametre, og uploade dataene til fjernovervågningsplatformen, hvilket er praktisk for kraftværksledere til at udføre real-time overvågning og drift og vedligeholdelse.


6. Forbedre systemets pålidelighed:


Invertere er normalt designet med redundans og backup-funktioner. Når hovedinverteren svigter, kan backup-inverteren hurtigt overtage arbejdet for at sikre en kontinuerlig og stabil drift af solcelleanlægget.

 

"PaiduSolar" er et sæt af solenergi-fotovoltaiske forskning, udvikling, produktion, salg i en af ​​de højteknologiske virksomheder, såvel som "det nationale solcelleprojekt for fremragende integritetsvirksomhed". Hovedsolpaneler,solcelle-invertere,energilagringog andre typer af fotovoltaisk udstyr, er blevet eksporteret til Europa, Amerika, Tyskland, Australien, Italien, Indien, Sydøstasien og andre lande og regioner.


Cadmium Telluride (CdTe) solcellemodulproducent First Solar er begyndt at bygge sin 5. produktionsfabrik i USA i Louisiana.