Leave Your Message
Fuafuaga Tulaga Muamua ma Mea Mata

Tala Fou

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Fuafuaga Tulaga Muamua ma Mea Mata

2024-05-17

1. Silicon sela i modules photovoltaic


Silicon cell substrate material o le P-ituaiga monocrystalline silicon poʻo le polysilicon, e ala i meafaigaluega tipi faʻapitoa monocrystalline silicon poʻo le polysilicon silicon rod tipi i se mafiafia e uiga i le 180μm silicon, ona e ala lea i se faasologa o gaioiga gaioiga e gaosia.


a. O sela silikoni o mea autu ia i totonu o vaega o le maa, o sela silicon agavaa e tatau ona i ai uiga nei


1.O loʻo i ai le mautu ma le lelei o le faʻaliliuina o le photoelectric lelei ma maualuga le faʻatuatuaina.

2.Advanced diffusion technology e faʻaaogaina e faʻamautinoa ai le tutusa o le faʻaliliuga lelei i le taimi atoa o le ata.

3.O le faʻaogaina o tekinolosi faʻapipiʻi ata PECVD e faʻaaogaina e faʻaofuina ai le pito i luga o le maa ma le ata lanu moana silicon nitride anti-reflection film, ina ia tutusa le lanu ma matagofie.

4. Fa'aaoga le pa'u u'amea u'amea siliva ma siliva alumini e toe fa'afo'i le fanua ma le faitoto'a laina eletise e fa'amautinoa ai le lelei o le eletise, fa'alagolago fa'atasi ma le lelei o le eletise.

5.High saʻo lau lolomi ata ma maualuga flatness, faia le maa faigofie e otometi uelo ma leisa tipi.


e. Le eseesega i le va o monocrystalline silicon ma polycrystalline silicon sela


Ona o le eseesega i le amataga o le gaosiga o sela silicon monocrystalline ma polycrystalline silicon cell, e iai a latou eseesega mai foliga i le eletise. Mai le vaaiga faʻaalia, o tulimanu e fa o le monocrystalline silicon cell o loʻo misi tulimanu, ma e leai se mamanu i luga; O tulimanu e fa o le polycrystalline silicon cell o tulimanu sikuea, ma o luga o loʻo i ai se mamanu e pei o fugalaʻau aisa. O le lanu o le silicon cell monocrystalline e masani ona lanu uliuli, ma o le lanu o le polycrystalline silicon cell e masani ona lanumoana.


2. tioata tioata


O le ipu tioata fa'aaoga e lemodule photovoltaic e maualalo u'amea suede ultra-pa'epa'e po'o tioata lamolemole. O le mafiafia lautele o le 3.2mm ma le 4mm, ma o le tioata faʻafefe o le 5 ~ 10mm mafiafia e faʻaaogaina i nisi taimi mo mea faufale vaega o maa. E tusa lava po o le a le mafiafia, o le transmittance e manaʻomia e sili atu i luga o le 91%, o le tali faʻaaliga o le galu umi o le 320 ~ 1100nm, ma o le moli infrared e sili atu nai lo le 1200nm o loʻo i ai se maualuga maualuga.


O le uʻamea maualalo sili paʻepaʻe o lona uiga o le uʻamea o lenei tioata e maualalo ifo nai lo le tioata masani, ma o le uʻamea (iron oxide) e itiiti ifo i le 150ppm, ma faʻapupulaina ai le malamalama o le tioata. I le taimi lava e tasi, mai le pito o le tioata, o lenei tioata e sili atu le paʻepaʻe nai lo tioata masani, lea e lanu meamata mai le pito.


3. EVA ata


EVA ata tifaga o se copolymer o le ethylene ma vinyl acetate gaʻo, o se ata thermosetting vevela liusua pipii, e le pipii i le vevela o le potu, a maeʻa nisi tulaga o le oomi vevela o le a tupu liusuavai fusipaʻu ma crosslinking fofo, avea atoatoa manino, o le taimi nei.module panel solar afifiina i le faʻaaogaina masani o mea faʻapipiʻi. E lua laulau o le ata EVA ua faaopoopo i le potu o le sola, ma o le lua laulau o le ata EVA ua sandwiczed i le va o le ipu tioata, o le laupepa maa ma le TPT backplane ata e faʻapipiʻi ai le tioata, le pepa maa ma le TPT faʻatasi. E mafai ona faʻaleleia le faʻaogaina o le malamalama o le tioata pe a maeʻa ona faʻapipiʻi ma le tioata, fai se sao i le anti-manatunatu, ma maua se aʻafiaga i luga o le malosiaga o le masini maa.


4. Mea i tua


Faʻalagolago i manaʻoga o vaega o le maa, e mafai ona filifilia le mea o le backplane i ni auala eseese. E masani lava ona i ai tioata faʻafefe, plexiglass, alumini alumini, TPT tuʻufaʻatasi ata ma isi. Tempered glass backplane e masani lava ona faʻaaogaina mo le gaosiga o mea fau fale malamalama lua-itu ituaiga modules maa, mo puipui puipui photovoltaic, taualuga photovoltaic, ma isi, o le tau e maualuga, o le mamafa vaega e tele foi. E le gata i lea, o le sili ona faʻaaogaina o le TPT composite membrane. O le tele o ufiufi papa'e e masani ona va'aia i tua o vaega o ma'a o ni ata tu'ufa'atasi. Fa'alagolago i mea e mana'omia mo le fa'aogaina o le maa, e mafai ona filifilia le membrane backplane i ni auala eseese. E masani ona vaevaeina le membrane backplane i ni vaega se lua: fula'au-o iai le backplane ma le backplane e le o iai le fluorine. Ua vaevaeina le vaalele i tua o le fluorine i itu e lua o loʻo i ai le fluorine (e pei o le TPT, KPK, ma isi) ma le tasi itu o loʻo i ai le fluorine (e pei o le TPE, KPE, ma isi); O le vaalele e leai se fluorine e faia e ala i le faʻapipiʻiina o le tele o faʻamau o le PET faʻapipiʻi. I le taimi nei, o le ola tautua o le module maa e manaʻomia e 25 tausaga, ma o le backplane, e pei o se mea faʻapipiʻi photovoltaic faʻafesoʻotaʻi saʻo ma le siosiomaga i fafo, e tatau ona i ai se tulaga sili ona lelei mo le matua (susū vevela, vevela vevela, ultraviolet. ), tete'e fa'a'ese'ese eletise, pupuni ausa vai ma isi mea totino. O le mea lea, afai e le mafai e le ata i tua ona faʻafetaui le suʻega o le siʻosiʻomaga o le vaega o le maa mo le 25 tausaga i le tulaga o le matua teteʻe, insulation teteʻe, ma le susu tetee, o le a iu lava ina taitai atu ai i le faatuatuaina, mautu ma le tumau o le solar cell e le mafai. fa'amaonia. Fai le module maa i le siosiomaga masani o le tau mo le 8 i le 10 tausaga poʻo le tulaga faʻapitoa o le siosiomaga (plateau, island, wetland) i lalo o le faʻaaogaina o le 5 i le 8 tausaga o le a foliga mai o le delamination, taʻe, foaming, samasama ma isi tulaga leaga, e mafua ai. i le pa'u o le maa, pa'u ma'a, fa'aitiitia le malosi o le ma'a ma isi mea fa'apitoa; O le mea e sili atu ona mataʻutia o le arc le vaega o le maa i le tulaga o le maualalo o le voltage ma le tau o loʻo i ai nei, e mafua ai ona mu ma faʻalauteleina le afi, e mafua ai le faʻaleagaina o le saogalemu o tagata ma faʻaleagaina meatotino.


5. Fa'avaa alumini


O mea fa'avaa o lemodule maa e tele lava alumini alumini, ae faʻapea foʻi uamea stainless ma faʻamalosia palasitika. O galuega autu o le faʻapipiʻiina o vaega o le maa o: muamua, e puipuia le mata tioata o le vaega pe a uma le lamination; O le lona lua o le tuʻufaʻatasiga o le pito siliki e faʻamalosia ai le faʻamaufaʻailogaina o le vaega; O le lona tolu o le faʻaleleia atili o le malosi faʻainisinia atoa o le module maa; O lona fa o le faafaigofieina o le felauaiga ma le faapipiiina o vaega o maa. Pe o lo'o fa'apipi'i ese le module maa pe fa'apipi'i fo'i i se fa'asologa o ata, e tatau lava ona fa'apipi'i fa'atasi ma le fa'amau fa'amau i totonu o le fa'avaa. E masani lava, o pu e viliina i le vaega talafeagai o le faʻavaa, ma o le vaega tutusa o le lagolago o loʻo viliina foi, ona faʻapipiʻiina lea o le fesoʻotaʻiga e ala i paʻu, ma faʻapipiʻi foi le vaega e se poloka faʻapitoa.


6. Pusa fa'atasi


O le pusa so'oga o se vaega e fa'afeso'ota'i le laina fa'alotoifale o se vaega maa i le laina i fafo. O busbars lelei ma le le lelei (faʻalava fesoʻotaʻiga lautele) e tosoina mai le laulau e ulu atu i totonu o le pusa faʻapipiʻi, faʻapipiʻi poʻo le solder i le tulaga tutusa i totonu o le pusa faʻapipiʻi, ma o taʻitaʻi fafo e fesoʻotaʻi foi ma le pusa faʻapipiʻi e ala i le faʻapipiʻiina, uʻu ma sikuli crimping. O loʻo tuʻuina atu foʻi le pusa faʻapipiʻi ma le tulaga faʻapipiʻi o le diode bypass poʻo le diode bypass e faʻapipiʻi saʻo e tuʻuina atu ai le puipuiga o le ala mo vaega o le maa. I le faʻaopoopoga i galuega o loʻo i luga, e tatau foi i le pusa faʻapipiʻi ona faʻaitiitia lona lava faʻaaogaina o le malosiaga o le vaega o le maa, faʻaitiitia le aʻafiaga o lona lava faʻavevela i luga o le suiga o le maa, ma faʻateleina le saogalemu ma le faʻamaoni o le maa. vaega.


7. Pa o feso'ota'iga


E ta'ua fo'i le pa fa'afeso'ota'i 'apa apamemea, fa'alava apa, ma o le pa fa'afeso'ota'i lautele e ta'ua fo'i o le pa pasi. O se ta'ita'i fa'apitoa mo le fa'afeso'ota'i o le ma'a i le ma'a i le fa'apotopotoga o le ma'a. E fa'avae i luga o le fasi 'apamemea mama mama, ma o le pito i luga o le fasi 'apamemea o lo'o fa'apipi'i tutusa i se vaega o le solder. O le fasi apamemea o le 99.99% o le okesene leai se kopa po o le kopa, o vaega faʻapipiʻi faʻapipiʻi e vaevaeina i le solder taʻitaʻia ma le solder lua e leai se taʻitaʻi, o le mafiafia o le ufiufi tasi itu o le 0.01 ~ 0.05mm, faʻafefeteina o le 160 ~ 230 ℃, e mana'omia le fa'aofuofu toniga, susulu mata, lamolemole. O faʻamatalaga o le pa faʻafesoʻotaʻi e sili atu i le 20 ituaiga e tusa ai ma lo latou lautele ma le mafiafia, o le lautele e mafai ona mai le 0.08mm i le 30mm, ma le mafiafia e mafai ona mai le 0.04mm i le 0.8mm.


8. Keli silica faʻaola


Silicone paʻu o se ituaiga o mea faʻamaufaʻailoga faʻatasi ma se fausaga faʻapitoa, faʻatasi ai ma le lelei o le matua teteʻe, maualuga ma maualalo le vevela, tetee ultraviolet, anti-oxidation, anti-aʻafiaga, anti-fouling ma le susu, faʻamaualuga maualuga; E masani ona faʻaaogaina mo le faʻamaufaʻailogaina o le faʻavaa o vaega o le maa, faʻapipiʻiina ma le faʻamaufaʻailogaina o pusa faʻapipiʻi ma vaega o maa, sasaa ma fagu pusa faʻapipiʻi, ma isi. mafai ona fa'aleagaina i lalo o le gaioiga a le malosi mai fafo, ma toe fo'i i foliga muamua pe a uma ona aveese e le malosi mai fafo. O le mea lea, o lePV moduleua faʻamaufaʻailogaina i le silicone organic, lea o le ai ai galuega o le faʻamaufaʻailogaina, faʻapipiʻi ma le puipuiga.


O le Cadmium Telluride (CdTe) o lo'o fa'apipi'iina le fa'aogaina o le la o le First Solar ua amata ona fausia lona 5th gaosiga fale gaosi oloa i le US i Louisiana.