Leave Your Message
Solar Panels: Tatalaina se vaitau fou ole Green Energy

Tala Fou

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Panela o le la: Tatalaina ose vaitau fou ole Malosiaga Green

2024-03-19

Faatasi ai ma le faateleina o le ogaoga o suiga o le tau o le lalolagi ma le malosi o le malosi, o malosiaga faʻafouina ua avea ma filifiliga le maalofia mo le atinaʻeina o malosiaga i le lumanaʻi. Faatasi ai ma i latou, o le gaosiga o le eletise o le photovoltaic, e pei o se mama mama, lelei ma faʻafouina le malosi, o loʻo faasolosolo malie le mauaina o le gauai lautele ma le faʻaogaina. I le avea ai ma se tasi o faʻaoga taua o le gaosiga o le eletise photovoltaic,malosiaga o le la fa'atupuina e le gata ina maua ai le eletise lanu meamata ma le siosiomaga mo lo tatou olaga ma galuega, ae maua ai fo'i le lagolago malosi mo pisinisi fa'atupuina e pei o ta'avale eletise. O lenei pepa o le a faʻaalia ai tulaga lelei, mataupu faʻapitoa, faʻamoemoega maketi ma faʻaoga aoga opaneta la.


1.Tulaga lelei ole la

  1. Puipuiga lanu meamata ma le siosiomaga : photovoltaic power generation e fa'aogaina ai le malosi o le la e fa'atupu ai le eletise, e le maua ai ni mea fa'aleagaina, o se mea lanu meamata ma fa'alelei le siosiomaga o le malosi. Pe a faatusatusa i le gaosiga o le eletise masani, o le gaosiga o le malosi o le photovoltaic e mafai ona faʻaitiitia lelei le faʻaleagaina o le siosiomaga ma le kasa.
  2. Fa'aitiitia le tau o le malosi : Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi photovoltaic ma le tulaʻi mai o aʻafiaga o fua, o le tau o le gaosiga o le eletise o le photovoltaic ua faasolosolo malie ona faʻaititia, ma faʻasolosolo malie ai le toe faʻaleleia o tupe teufaafaigaluega o paneta sola. I le lumana'i, o lo'o fa'amoemoeina o le a avea fa'ato'aga o le la ma fa'ato'a taugofie.
  3. Fa'aoga fetuutuunai: E mafai ona faʻapipiʻi panels o le la i ni nofoaga eseese, e pei o taualuga o fale, pakaga taavale, itu auala, ma isi. .


2.Application mataupu faavae o panels sola


O le faiga o le gaosiga o le malosi o le photovoltaic e masani lava ona aofia ai paneta o le la, mea e pulea ma maa e teu ai le malosi. E galue e ala i le faʻaogaina o paneli o le la e faʻafefe ai le malosi o le la ma faʻaliliu i le malosi o le taimi nei. Ona, faʻatonutonu ma tufatufa atu e le pule le malosi eletise, o nisi o loʻo tuʻuina saʻo i le uta ma le isi vaega o loʻo teuina i totonumaa teu malosi . A mana'omia le fa'atumuina, o le maa e teu ai le malosi e fa'aolaina ai le eletise e fa'atumu ai masini e pei o ta'avale eletise.


3. Va'aiga maketi mo panels sola


Faatasi ai ma le faatupulaia o le manaoga o le lalolagi mo malosiaga faʻafouina ma le faʻateleina o le maketi o taavale afi, o le maketi o faʻamoemoega mo paneta sola e matua lautele lava. O loʻo valoia o le a faʻaauau pea ona faʻaauau pea le faʻatupulaia o le maketi o le la i le lalolagi i nai tausaga o lumanaʻi. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻateleina foi le lagolago a malo mo malosiaga faʻafouina, ma maua ai faʻamaoniga faiga faʻavae mo le atinaʻeina o paneta sola.


4. Faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga o paneta sola


  1. Talosaga nofomau : O le faʻapipiʻiina o faiga faʻapipiʻi eletise photovoltaic i nofoaga e nonofo ai e mafai ona maua ai e tagata nofoia le eletise lanumeamata ma le siosiomaga. I le taimi lava e tasi, mo aiga o loʻo i ai taʻavale eletise, o le faʻapipiʻiina o le faʻaogaina o le eletise photovoltaic i nofoaga e nonofo ai e mafai ona faigofie ona faʻaalu taavale ma faʻaitiitia le tau o le malosi.
  2. Fa'aoga i nofoaga faitele : Faʻapipiʻiina o faiga faʻaola eletise i nofoaga faitele e pei o paka, sikuea, itu uma e lua o auala, ma isi, e mafai ona tuʻuina atu auaunaga taugofie mo tagata lautele. E le gata i lea, o le faʻapipiʻiina o faiga faʻapipiʻi eletise photovoltaic i totonu o le pakaga e mafai ona faafaigofieina ai le pule e molia ma foia le tulaga tiga o le taʻavale afi eletise.
  3. Talosaga fa'apisinisi : O le faʻapipiʻiina o faiga faʻaleleia o le la i luga o taualuga o fale i nofoaga faʻapisinisi e pei o faleoloa ma faletalimalo e le gata e mafai ona tuʻuina atu le eletise mo fale, ae faʻapea foʻi ona tuʻuina atu auaunaga taugofie mo le aufaigaluega ma tagata faʻatau i le nofoaga faʻapisinisi. E le gata i lea, o le faʻaogaina o le eletise o le la i le vaega o le tufatufaina atu o logistics e mafai ona foia ai le faʻafitauli o le taʻavale eletise eletise ma le vave faʻatonuina o manaoga, ma faʻaleleia le lelei o le tufatufaina atu o logistics.


I se faapuupuuga, faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o le malosi faʻafouina ma le maketi o taavale eletise,pa'u photovoltaic i le avea ai o se vaifofo lanumeamata, lelei ma le tamaoaiga, o lona manaʻoga maketi ma le tele o maketi o le a faʻaauau pea ona faʻaauau le tuputupu aʻe vave. I le lumanaʻi, matou te tulimatai atu e vaʻai i le tele o panele photovoltaic e faʻaaogaina i le olaga moni ma fatuina se siosiomaga sili atu ona lelei mo tagata soifua.


"PaiduSolar" o se seti o suʻesuʻega a le solar photovoltaic, atinaʻe, gaosiga, faʻatau atu i se tasi o pisinisi maualuga-tech, faʻapea foʻi ma "le atunuʻu sola photovoltaic poloketi faʻamaoni sili ona lelei". Autupaneta la,la inverters,teuina o le malosima isi ituaiga o masini photovoltaic, ua auina atu i fafo i Europa, Amerika, Siamani, Ausetalia, Italia, Initia, Southeast Asia ma isi atunuu ma itulagi.


O le Cadmium Telluride (CdTe) o lo'o fa'apipi'iina le fa'aogaina o le la o le First Solar ua amata ona fausia lona 5th gaosiga fale gaosi oloa i le US i Louisiana.